TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Plüssrekord a Divízió I-en

2108
(BTL.hu) A magyar jégkorong-válogatott tagjai hétfőn délelőtt fővárosi gyermekintézmények lakóinak adták át a “Dobj egy macit!” jótékonysági akció keretében összegyűlt megközelítőleg 7 ezer plüssfigurát.


Mint arról korábban írtunk, a Telenor és a Magyar Jégkorong Szövetség idén is meghirdette a “Dobj egy macit!” jótékonysági akciót. Az április 22-ei Magyarország-Spanyolország Divízió I-es világbajnoki mérkőzés első magyar gólja után pedig valóban rekordmennyiségű, majdnem hétezer plüssfigurát dobtak a jégre a szurkolók.

A játékok ezúttal is jó helyre kerültek: a hazai rendezésű Divízió I-es világbajnokságon ezüstérmes magyar jégkorong-válogatott tagjai a macikat a Bethesda Gyermekkórház betegeinek, valamint az Esze Tamás Gyermekotthon és Budapest Főváros Önkormányzatának Templom utcai Gyermekotthona lakóinak adták át.

“Büszkék vagyunk, hogy a Magyar Jégkorong Szövetséggel közösen szervezett harmadik jótékonysági akciónkon minden eddiginél több, összesen 6870 darab plüssállat gyűlt össze. Csodálatos volt, ahogy az első magyar gól után a szurkolók majdnem negyedórán keresztül dobálták a plüssfigurákat a jégre. Az eredetileg tervezett kórház és két gyermekotthon mellett további nyolc intézmény kis lakóinak is tudunk ebből a hatalmas mennyiségből juttatni” – mondta Nyilas Orsolya, a Telenor megbízott Pr-vezetője.
 
A világbajnokság Magyarország-Spanyolország meccsén a magyar válogatott kiütéses, 13-1-es győzelmet aratott a spanyolok felett.

“Óriási élmény volt itthon, hazai közönség előtt pályára lépni, és a jótékonysági kezdeményezés mindannyiunk számára különösen szép emlék a világbajnokságról. A spanyolokkal vívott mérkőzés után nemcsak a győzelmünket ünnepelhettük, hanem a rajongók nagylelkűségét is. Minden évben nagy örömmel veszünk részt ebben az akcióban és visszük el a gyerekeknek a szurkolók által felajánlott plüssfigurákat. Fantasztikus érzés azt látni, hogy az ajándékok mennyire felvidítják a kicsiket. Így történt ez most hétfőn is a Bethesda kórházban” – nyilatkozta Pozsgai Tamás, a magyar jégkorong válogatott játékosa, aki a spanyolok elleni első gólt szerezte.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése