TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kaszinóközpont épül

2086
(MTI) Megkezdődik a magyar-osztrák-szlovák hármas határ közelébe, Bezenye és Hegyeshalom határába tervezett Euro Vegas kaszinó- és szórakoztatókomplexum építése július végéig – mondta el a beruházó képviselője a bezenyei képviselőtestület pénteki ülésén.


Az egy hete kiválasztott fővállalkozóval most nézik át és dolgozzák össze az elképzeléseket, amelyek alapján 13 hónap alatt húznák fel a kaszinót, a diszkót és a rendezvényközpontot. Fél évvel később kezdődne a szálloda építése, amely 18 hónap alatt készülne el – mondta Rada Anikó, a társaság képviselője.

Emlékeztetett arra, hogy 2009 szeptembere óta a hatályos építési engedélyek birtokában vannak, de eddig a válság miatt nem voltak megfelelőek a feltételek a pénzügyi háttér megteremtéséhez. Az utóbbi hónapokban “áll úgy a pénzügyi piac, hogy a finanszírozást meg tudjuk oldani” – mondta.

Az ülésen elhangzott: az Euro Vegas 26 millió eurónyi infrastrukturális fejlesztést jelent, az első ütem pedig mintegy 200 milliós beruházással épülne fel.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése