TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Anyákért ültettek

2087
(BTL.hu) A Corvin Bevásárlóközpont tetőteraszán megtartott Szeretem az Anyukámat! rendezvényen 4000 virágpalántát helyeztek el a programot támogató sztárnagykövetek és szimpatizánsok.


A Corvin – a Szeretem az anyukámat! Facebook oldal kezdeményezésére – rendhagyó, nagyszabású rendezvényt tartott Anyák napja alkalmából. Április 29-én, pénteken 14 órától a Facebook oldal rajongói – Farkasházi Réka, Jaksity Kata, Hegyi Barbara, Győrfi Pál és Vásáry André közreműködésével – 4000 virágpalántából kirakták a Szeretem az anyukámat! feliratot a bevásárlóközpont tetőteraszán.

A rendezvényen olyan civil szervezetek is lehetőséget kaptak a bemutatkozásra, amelyek az édesanyákat és a gyermekeket védik: az Anyaoltalmazó, a Gólyahír, a JÓL-LÉT és a LEA Alapítvány. A virágültetés során befolyt adományokat – egy korábbi szavazás eredménye alapján – a Gólyahír Egyesület kapja meg.

sztemaz_corvin_5651


A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése