TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Hokiláz a tv előtt is

2064
(BTL.hu) A televíziók előtt mintegy félmillióan voltak kíváncsiak szombat este a magyar válogatott Olaszország elleni sorsdöntő összecsapására a hazai rendezésű Divízió I-es világbajnokságon. Ez minden idők legnézettebb jégkorong-mérkőzése a Sport Tv-n.







Az AGB nézettségi adatai alapján megközelítőleg félmillióan voltak kíváncsiak a Sport1 közvetítésére, és majd 110 ezren végig is nézték. A számokból az is kiderül, hogy a hirdetők szempontjából fontosnak tartott 18-49 év közötti férfiak körében a csatorna a versenytársakat magasan megelőzve kiemelkedő nézettséget produkált.

“Biztos vagyok benne, hogy jövőre és a későbbiekben is versenyképes válogatottunk lesz. Az pedig szintén bizonyos, hogy a Sport Tv továbbra is közvetíti a magyar válogatott világbajnoki szereplését” – vélekedett Máté Pál főszerkesztő.

Fotó: Wirth András (MJSZ)

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése