TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Hokiláz a tv előtt is

2064
(BTL.hu) A televíziók előtt mintegy félmillióan voltak kíváncsiak szombat este a magyar válogatott Olaszország elleni sorsdöntő összecsapására a hazai rendezésű Divízió I-es világbajnokságon. Ez minden idők legnézettebb jégkorong-mérkőzése a Sport Tv-n.Az AGB nézettségi adatai alapján megközelítőleg félmillióan voltak kíváncsiak a Sport1 közvetítésére, és majd 110 ezren végig is nézték. A számokból az is kiderül, hogy a hirdetők szempontjából fontosnak tartott 18-49 év közötti férfiak körében a csatorna a versenytársakat magasan megelőzve kiemelkedő nézettséget produkált.

“Biztos vagyok benne, hogy jövőre és a későbbiekben is versenyképes válogatottunk lesz. Az pedig szintén bizonyos, hogy a Sport Tv továbbra is közvetíti a magyar válogatott világbajnoki szereplését” – vélekedett Máté Pál főszerkesztő.

Fotó: Wirth András (MJSZ)

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése