TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Bosch: új kommunikációs munkatárs

1995
A magyarországi Bosch csoport Kommunikációs osztálya 2011. május elsejétől Hack Mónika személyében új munkatárssal bővül.

Hack Mónika a Bosch Gépjármű-felszerelések és Diagnosztika Üzletágból igazol át és a vállalat hazai kommunikációjának koordinálásáért lesz felelős.


Hack Mónika a Questor csoport és a Vodafone Magyarország után 2008-ban csatlakozott a Bosch csoporthoz a Gépjármű-felszerelések és Diagnosztika Üzletág regionális kommunikációs menedzsereként, mostantól a kommunikációs osztály Pr menedzsereként a cég magyarországi kommunikációjának koordinálásáért és a vállalati sajtókapcsolatokért felel.

A közelmúltban regionális projektmenedzseri pozícióra kinevezett és a jubileumi év regionális projektjeiért is felelős Varga Árpáddal, mostantól közösen koordinálják az ügynökségek munkáját is.

A vállalati kommunikációt továbbra is Ficzere Ferenc regionális kommunikációs igazgató irányítja.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése