TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Bosch: új kommunikációs munkatárs

1995
A magyarországi Bosch csoport Kommunikációs osztálya 2011. május elsejétől Hack Mónika személyében új munkatárssal bővül.

Hack Mónika a Bosch Gépjármű-felszerelések és Diagnosztika Üzletágból igazol át és a vállalat hazai kommunikációjának koordinálásáért lesz felelős.


Hack Mónika a Questor csoport és a Vodafone Magyarország után 2008-ban csatlakozott a Bosch csoporthoz a Gépjármű-felszerelések és Diagnosztika Üzletág regionális kommunikációs menedzsereként, mostantól a kommunikációs osztály Pr menedzsereként a cég magyarországi kommunikációjának koordinálásáért és a vállalati sajtókapcsolatokért felel.

A közelmúltban regionális projektmenedzseri pozícióra kinevezett és a jubileumi év regionális projektjeiért is felelős Varga Árpáddal, mostantól közösen koordinálják az ügynökségek munkáját is.

A vállalati kommunikációt továbbra is Ficzere Ferenc regionális kommunikációs igazgató irányítja.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése