TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Csillagtúra csillagosokkal

1981
(BTL.hu) A világ első autóját és még 70 autótörténeti ritkaságot tekinthetnek meg május 20-án este és május 21-én délelőtt azok az érdeklődők, akik kilátogatnak a budapesti Roosevelt térre.

 

Carl Benz 125 évvel ezelőtt, 1886-ban szabadalmaztatta a világ első motoros, háromkerekű járművét, a Benz-Patent-Wagent, valamennyi mai gépkocsi ősét. Az autózás 125. jubileumának állít emléket a VI. Mercedes-Benz Classic Csillagtúra, ahol a ennek a járműnek a korhű mása fogadja és indítja a mezőny több, mint 70, eredeti állapotában megőrzött veterán autócsodáját.

A Csillagtúra mezőnyében számos olyan autóritkaság is megtalálható majd, amelyek méltó módon követik a Benz-Patent-Wagent az autózás meghatározó mérföldköveiként, például a legendás sirályszárnyas Mercedes-Benz 300 SL.

Az eseméyen kizárólag az 1980. december 31. előtt gyártott, klasszikusnak besorolt “csillagos” járművek vehetnek részt. Az úgynevezett átlagtartó ügyességi versenyen adott idő alatt adott távolságot kell a résztvevőknek teljesíteni. Ez elsősorban sok gyakorlást és ügyességet igényel, így lóerőtől függetlenül egyforma eséllyel indulnak a különböző évjáratú és teljesítményű autók.

A Csillagtúra különlegessége abban rejlik, hogy – más veteránautós megmérettetésekkel ellentétben – minden évben Magyarország különböző tájegységét fedezi fel. Idén a mezőny 2011. május 20-án, pénteken este érkezik a budapesti Roosevelt térre, majd másnap délelőtt rajtol, hogy délután célba érkezzen a kecskeméti főtérre.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése