TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Csillagtúra csillagosokkal

1981
(BTL.hu) A világ első autóját és még 70 autótörténeti ritkaságot tekinthetnek meg május 20-án este és május 21-én délelőtt azok az érdeklődők, akik kilátogatnak a budapesti Roosevelt térre.

 

Carl Benz 125 évvel ezelőtt, 1886-ban szabadalmaztatta a világ első motoros, háromkerekű járművét, a Benz-Patent-Wagent, valamennyi mai gépkocsi ősét. Az autózás 125. jubileumának állít emléket a VI. Mercedes-Benz Classic Csillagtúra, ahol a ennek a járműnek a korhű mása fogadja és indítja a mezőny több, mint 70, eredeti állapotában megőrzött veterán autócsodáját.

A Csillagtúra mezőnyében számos olyan autóritkaság is megtalálható majd, amelyek méltó módon követik a Benz-Patent-Wagent az autózás meghatározó mérföldköveiként, például a legendás sirályszárnyas Mercedes-Benz 300 SL.

Az eseméyen kizárólag az 1980. december 31. előtt gyártott, klasszikusnak besorolt “csillagos” járművek vehetnek részt. Az úgynevezett átlagtartó ügyességi versenyen adott idő alatt adott távolságot kell a résztvevőknek teljesíteni. Ez elsősorban sok gyakorlást és ügyességet igényel, így lóerőtől függetlenül egyforma eséllyel indulnak a különböző évjáratú és teljesítményű autók.

A Csillagtúra különlegessége abban rejlik, hogy – más veteránautós megmérettetésekkel ellentétben – minden évben Magyarország különböző tájegységét fedezi fel. Idén a mezőny 2011. május 20-án, pénteken este érkezik a budapesti Roosevelt térre, majd másnap délelőtt rajtol, hogy délután célba érkezzen a kecskeméti főtérre.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése