TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Brit királyi esküvő – live

1933
(BTL.hu) A BBC Entertainment és a BBC World News minden részletre kiterjedően tudósít Vilmos herceg és Catherine Middleton házasságkötéséről.A BBC Entertainment csatornán április 29-én délelőtt sugárzott folyamatos, élő közvetítés a BBC ONE tudósításának szimultán közvetítése lesz. (A ONE a BBC zászlóshajó csatornája az Egyesült Királyságban.) Az esküvői közvetítés kínálja a legfőbb látnivalót a BBC Worldwide Channels királyi esküvővel kapcsolatos európai műsorrendjében, melyben a Cat Deeley által vezetett Royally Mad című szórakoztató műsor mellett helyet kapnak a királyi család életébe betekintést engedő dokumentumfilmek, valamint a BBC World News-on sugárzott esküvői témájú különkiadások is.

A BBC Entertainment csatornán az ismert hírolvasó, Huw Edwards a Buckingham-palotán kívülről tudósítva irányítja a nagy nap eseményeit közvetítő BBC műsorvezetők csoportját. Huw műsorvezető-társai Fiona Bruce és Sophie Raworth lesznek, akik London központjának jelentősebb helyszíneiről tudósítanak.

A csatorna április 25-től kezdi meg a királyi esküvővel foglalkozó műsorok sugárzását.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése