TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Brit királyi esküvő – live

1933
(BTL.hu) A BBC Entertainment és a BBC World News minden részletre kiterjedően tudósít Vilmos herceg és Catherine Middleton házasságkötéséről.A BBC Entertainment csatornán április 29-én délelőtt sugárzott folyamatos, élő közvetítés a BBC ONE tudósításának szimultán közvetítése lesz. (A ONE a BBC zászlóshajó csatornája az Egyesült Királyságban.) Az esküvői közvetítés kínálja a legfőbb látnivalót a BBC Worldwide Channels királyi esküvővel kapcsolatos európai műsorrendjében, melyben a Cat Deeley által vezetett Royally Mad című szórakoztató műsor mellett helyet kapnak a királyi család életébe betekintést engedő dokumentumfilmek, valamint a BBC World News-on sugárzott esküvői témájú különkiadások is.

A BBC Entertainment csatornán az ismert hírolvasó, Huw Edwards a Buckingham-palotán kívülről tudósítva irányítja a nagy nap eseményeit közvetítő BBC műsorvezetők csoportját. Huw műsorvezető-társai Fiona Bruce és Sophie Raworth lesznek, akik London központjának jelentősebb helyszíneiről tudósítanak.

A csatorna április 25-től kezdi meg a királyi esküvővel foglalkozó műsorok sugárzását.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése