TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az Anderson viszi a Hell-t

1903
A Hell Energy meghívásos kommunikációs tenderén az Anderson Communications lett a győztes, amellyel az energiaital-gyártó cég tavaly óta működik együtt.

A Hell Energy Magyarország Kft. kommunikációs tevékenységének lebonyolítására írt ki pályázatot idén februárban. A nyertes ügynökség feladatkörébe tartozik a komplett stratégia kidolgozása, Pr-, CSR-, és BTL-akciók tervezése, kivitelezése, médiavásárlás, rendezvényszervezés, médiafigyelés és -elemzés, illetve a közösségi médiajelenlét biztosítása is.


A pályázat benyújtásának feltétele volt, hogy az ügynökség a gazdaság, a bulvár és a sport területén is széleskörű tapasztalattal rendelkezzen, ugyanis az energiaital-gyártó jelentős szerepet vállal a fiatal sporttehetségek felkutatásában és támogatásában. Ennek értelmében a győztes pályázó feladatkörének részét képezi a márka által támogatott versenyzők média megjelenéseinek menedzselése, valamint a szponzoráltak felkészítése a nyilvános szereplésekre.

A Hell Energy Drink Magyarország Kft. márciusban hirdette ki a tender eredményét, mely szerint 2011. április elsejétől korábbi ügynökségével, az Anderson Communications Kft.-vel kíván továbbra is együttműködni. A tenderen a nyertes mellett a Próbakő Kommunikáció, a Red Lemon és a Prime Time Communications vett részt.

A Hell márka Magyarországon született 2006-ban, jelenleg 24 országban, három kontinensen van jelen. A vállalkozás idén tavasszal egy 4,5 milliárd forint összértékű beruházás keretében, eddig külföldi bértöltésben megvalósuló termelésének döntő részét a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszón épülő üzemébe helyezi át.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése