TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kapcsoltak

1877
(BTL.hu) A szentesi Legrand gyár fél évszázados fennállását ünnepelte a budapesti Iparművészeti Múzeumban egy látványos és szórakoztató, ugyanakkor informatív program során. A rendezvényt a RagazzArt Event szervezte.


A villamos rendszerek és informatikai hálózatok világszintű szakértőjeként ismert cég széles és prominens körben tartott sajtótájékoztatóján Dombóvári Vanda moderátor talk show formájában beszélgetett Károlyi Lászlóval, a vállalat vezérigazgatójával, melyben bemutatták az elmúlt öt évtized jelentős mérföldköveit és eredményeit, animációs slideshow-val körítve.

Hosszú idő után újra volt “Kapcsoltam”: Rózsa Gyuri egy kislánnyal jelképesen felkapcsolta Magyarország fényeit egy sziluett paravánon. Nem maradhat el a legendás műsor védjeggyé vált pohár víz sem, Dombóvári Vanda nem hagyta ki kínálkozó lehetőséget a viccelődésre.

Az eseményen meghirdették a Legrand és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem közösen jegyzett szakmai köröknek szóló Kapcsolj a jövőre! című design pályázatát és a fotózni vágyó műkedvelő közönség részére kiírt Exponálj a jövőre! című fotópályázatot. A beérkező pályamunkákat neves, független szakmai zsűri bírálja majd el.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése