TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kapcsoltak

1877
(BTL.hu) A szentesi Legrand gyár fél évszázados fennállását ünnepelte a budapesti Iparművészeti Múzeumban egy látványos és szórakoztató, ugyanakkor informatív program során. A rendezvényt a RagazzArt Event szervezte.


A villamos rendszerek és informatikai hálózatok világszintű szakértőjeként ismert cég széles és prominens körben tartott sajtótájékoztatóján Dombóvári Vanda moderátor talk show formájában beszélgetett Károlyi Lászlóval, a vállalat vezérigazgatójával, melyben bemutatták az elmúlt öt évtized jelentős mérföldköveit és eredményeit, animációs slideshow-val körítve.

Hosszú idő után újra volt “Kapcsoltam”: Rózsa Gyuri egy kislánnyal jelképesen felkapcsolta Magyarország fényeit egy sziluett paravánon. Nem maradhat el a legendás műsor védjeggyé vált pohár víz sem, Dombóvári Vanda nem hagyta ki kínálkozó lehetőséget a viccelődésre.

Az eseményen meghirdették a Legrand és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem közösen jegyzett szakmai köröknek szóló Kapcsolj a jövőre! című design pályázatát és a fotózni vágyó műkedvelő közönség részére kiírt Exponálj a jövőre! című fotópályázatot. A beérkező pályamunkákat neves, független szakmai zsűri bírálja majd el.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése