TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Design és üzlet

1838
(BTL.hu) A Design és Innováció konferenciát március 31-én ismét megrendezik Kecskeméten. Az Európai Unió Central Europe Programján belül futó FREE Project ingyenes rendezvénye az innováció és a design szerepét vizsgálja az üzleti sikerben.


A rendezvény célja a kapunyitás a napjainkban kialakuló új üzleti lehetőségekre a dinamikus nagy hozzáadott értékű piacokon. A konferencián előad az elismert brit jövőkutató, Hardin Tibbs, és a hazai design élet meghatározó gondolkodói mellett megszólalnak a helyi vállalkozásfejlesztés szakértői is.

Az elmúlt években a design jelentős mértékben előtérbe került. Ma már nem csupán esztétikai többletként működik, funkcionalitással is bír.

„Napjainkban az innováció fogalma egyre bővül. Már évekkel ezelőtt beszélhetünk termék, eljárás, marketing és szervezeti innovációról is. Ma pedig még általánosabb értelmű; az innovativitás a felhasználói értéket célzó kreativitás“ – mondta Dr. Lakó Sándor, a konferencia főszervezője, a Kecskemét és Térsége Többcélú Társulás Gazdaságfejlesztési Csoportjának vezetője.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése