TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Zöld Tesco

1796
(BTL.hu) Három napon keresztül várja a környezettudatos érdeklődőket a Zöld Tesco stand a Papp László Budapest Sportarénában.


Március 18–20. között kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában a Greenexpo zöld életmód kiállítás és vásár, melyen a Tesco is megjelenik zöld standjával, ahol a Tesco a természetért elnevezésű program egy-egy fontos elemével ismerkedhetnek meg a környezettudatos látogatók. A több éves múltra visszatekintő program az áruházlánc valamennyi, a környezet védelme érdekében tett erőfeszítéseit és kitűzött céljait foglalja össze.

A kiállítási stand kialakítása során valamennyi korosztályra gondolt a kereskedelmi lánc, a legkisebbeket játszósarok, a nagyobbakat Zöld Totó, a felnőtteket pedig egy úgynevezett TesCO2-kalkulátor várja, melynek kitöltése révén ki-ki szembesülhet saját háztartása károsanyag-kibocsátása, azaz a széndioxid-lábnyoma mértékével.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése