TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Zöld Tesco

1796
(BTL.hu) Három napon keresztül várja a környezettudatos érdeklődőket a Zöld Tesco stand a Papp László Budapest Sportarénában.


Március 18–20. között kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában a Greenexpo zöld életmód kiállítás és vásár, melyen a Tesco is megjelenik zöld standjával, ahol a Tesco a természetért elnevezésű program egy-egy fontos elemével ismerkedhetnek meg a környezettudatos látogatók. A több éves múltra visszatekintő program az áruházlánc valamennyi, a környezet védelme érdekében tett erőfeszítéseit és kitűzött céljait foglalja össze.

A kiállítási stand kialakítása során valamennyi korosztályra gondolt a kereskedelmi lánc, a legkisebbeket játszósarok, a nagyobbakat Zöld Totó, a felnőtteket pedig egy úgynevezett TesCO2-kalkulátor várja, melynek kitöltése révén ki-ki szembesülhet saját háztartása károsanyag-kibocsátása, azaz a széndioxid-lábnyoma mértékével.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése