TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Vízmű-utazás

1803
(OTS) Víz a városokért, városok a vízért a mottója az idei Víz Világnapjának. Ebből az alkalomból a Fővárosi Vízművek március 19-én és 20-án vizes játékokkal, vetélkedőkkel, tesztekkel vár mindenkit a Fővárosi Állat- és Növénykertben, ahová az elmúlt évekhez hasonlóan most is ingyenes a belépés a 14 éven aluli gyermekeknek.


A Fővárosi Vízműveknek a fenntartható fejlődés szempontjait érvényesítő, felelős vállalatként kiemelten fontos a jövő nemzedékének környezettudatosságra nevelése. Ezért a vállalat egy valóságos vízmű-utazásra hívta az érdeklődőket a Víz Világnapjához kapcsolódóan március 19-én és 20-án a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.

Az itt szervezett séták során zoopedagógusok mesélnek a vízi élet érdekességeiről és a Csodák Palotája Öveges termének kísérlet-bemutatóin is részt vehet bárki. A Duna Múzeum interaktív modellekkel – Hajómalom, Vízemelő, Aquaeductus – szemlélteti a víz hasznosításának lehetőségeit, vasárnap pedig az ÖKO-Pannon környezettudatos játékai (Tudás kereke, Sajtfal, Öko-fa) várják a látogatókat.

A Víz Világnapján, március 22-én pedig Nyílt Nap keretében megnyitják a Gruber József medence kapuit a nagyközönség előtt és munkatársaik szakmai vezetésével engedünk bepillantást az ivóvíz-szolgáltatás mindennapjaiba.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése