TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Vízmű-utazás

1803
(OTS) Víz a városokért, városok a vízért a mottója az idei Víz Világnapjának. Ebből az alkalomból a Fővárosi Vízművek március 19-én és 20-án vizes játékokkal, vetélkedőkkel, tesztekkel vár mindenkit a Fővárosi Állat- és Növénykertben, ahová az elmúlt évekhez hasonlóan most is ingyenes a belépés a 14 éven aluli gyermekeknek.


A Fővárosi Vízműveknek a fenntartható fejlődés szempontjait érvényesítő, felelős vállalatként kiemelten fontos a jövő nemzedékének környezettudatosságra nevelése. Ezért a vállalat egy valóságos vízmű-utazásra hívta az érdeklődőket a Víz Világnapjához kapcsolódóan március 19-én és 20-án a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.

Az itt szervezett séták során zoopedagógusok mesélnek a vízi élet érdekességeiről és a Csodák Palotája Öveges termének kísérlet-bemutatóin is részt vehet bárki. A Duna Múzeum interaktív modellekkel – Hajómalom, Vízemelő, Aquaeductus – szemlélteti a víz hasznosításának lehetőségeit, vasárnap pedig az ÖKO-Pannon környezettudatos játékai (Tudás kereke, Sajtfal, Öko-fa) várják a látogatókat.

A Víz Világnapján, március 22-én pedig Nyílt Nap keretében megnyitják a Gruber József medence kapuit a nagyközönség előtt és munkatársaik szakmai vezetésével engedünk bepillantást az ivóvíz-szolgáltatás mindennapjaiba.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése