TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Indul a rádiós pályáztatás

1770
(BTL.hu) A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa öt (Békés 94,4 MHz, Kecskemét 96,5 MHz, Miskolc 96,3 MHz, Ózd 99,5 MHz, Kazincbarcika 95,9 MHz)-, 2011-ig lejárt rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívás tervezetét fogadta el.A következő hónapokban hozzávetőleg további több mint félszáz lejáró jogosultságot pályáztatnak meg. Az első pályázatok esetében várhatóan a nyár folyamán hirdet nyertest a Médiatanács.

Az NMHH a médiatörvény előírásainak megfelelően a tervezetekről a közzétételtől számított 20-30 napon belül meghallgatást tart, amelyen az érdeklődők észrevételeket tehetnek. A meghallgatás pontos időpontját és helyszínét az NMHH a Médiatanács honlapján teszi közzé.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése