TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Indul a rádiós pályáztatás

1770
(BTL.hu) A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa öt (Békés 94,4 MHz, Kecskemét 96,5 MHz, Miskolc 96,3 MHz, Ózd 99,5 MHz, Kazincbarcika 95,9 MHz)-, 2011-ig lejárt rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívás tervezetét fogadta el.A következő hónapokban hozzávetőleg további több mint félszáz lejáró jogosultságot pályáztatnak meg. Az első pályázatok esetében várhatóan a nyár folyamán hirdet nyertest a Médiatanács.

Az NMHH a médiatörvény előírásainak megfelelően a tervezetekről a közzétételtől számított 20-30 napon belül meghallgatást tart, amelyen az érdeklődők észrevételeket tehetnek. A meghallgatás pontos időpontját és helyszínét az NMHH a Médiatanács honlapján teszi közzé.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése