TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kreatív kirakatok

1762
(BTL.hu) Idén a Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) és az Otp Bank másodszorra rendezi meg a Kreatív Kirakat pályázatot, melyben a közönség részvételére is számítanak.


A két szervezet ismét közös pályázatot hirdetett a bank egyes budapesti kirakatainak kreatív berendezésére. A felhívásra több tucat egyéni és csoportos pályamű érkezett, amelyek alapján egy hónapra több fiók öltözik ünneplőbe Liszt Ferenc születésének kétszázadik évfordulója, az EU soros elnöksége és a 31. éves BTF tiszteletére.

A kiválasztott 31 mű kipakolása már megkezdődött a bankfiókokban. A művekre nemcsak a szakmai zsűri, de a közönség is szavazhat március 14-től április 2-ig sms-ben, vagy a http://www.btf.hu/kirakat/ oldalon. Az aktivitást a Facebookon is követhetik az érdeklődők.

A szakmai zsűri díja a Budapesti Fesztiválközpont felajánlásában és közönségdíj az Otp támogatásával 100–100 ezer forint, a legjobb plakátot pedig a Port.hu egy városi biciklivel jutalmazza.

A képen Horváth Kolos terve látható, mely a budapesti Pólus Centerben valósul meg.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése