TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kreatív kirakatok

1762
(BTL.hu) Idén a Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) és az Otp Bank másodszorra rendezi meg a Kreatív Kirakat pályázatot, melyben a közönség részvételére is számítanak.


A két szervezet ismét közös pályázatot hirdetett a bank egyes budapesti kirakatainak kreatív berendezésére. A felhívásra több tucat egyéni és csoportos pályamű érkezett, amelyek alapján egy hónapra több fiók öltözik ünneplőbe Liszt Ferenc születésének kétszázadik évfordulója, az EU soros elnöksége és a 31. éves BTF tiszteletére.

A kiválasztott 31 mű kipakolása már megkezdődött a bankfiókokban. A művekre nemcsak a szakmai zsűri, de a közönség is szavazhat március 14-től április 2-ig sms-ben, vagy a http://www.btf.hu/kirakat/ oldalon. Az aktivitást a Facebookon is követhetik az érdeklődők.

A szakmai zsűri díja a Budapesti Fesztiválközpont felajánlásában és közönségdíj az Otp támogatásával 100–100 ezer forint, a legjobb plakátot pedig a Port.hu egy városi biciklivel jutalmazza.

A képen Horváth Kolos terve látható, mely a budapesti Pólus Centerben valósul meg.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése