TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Angyali modell

1753
(BTL.hu) A Volvo Cars a világ legnagyobb beltéri veteránjármű-kiállításán egy olyan jubileumi témára fog összpontosítani, amely sokak lelkesedését testesíti meg: a legendás Volvo P1800 idén ünnepli megjelenésének 50. évfordulóját.


Nincs még egy olyan Volvo modell, amely ilyen nagy hatással lett volna a márka, sőt az egész autóipar történetére. A P1800 leginkább a hatvanas években készült Az Angyal tévésorozatnak köszönhetően vált népszerűvé és híressé.

A március 30. és április 3. között megrendezett TechnoClassica kiállításon az 50 éves modellt olyan hírességek részvételével mutatják be, akik szorosan kötődnek az autó fél évszázados történetéhez. Az eseményre ellátogat Pelle Petterson, az autó történetének egyik legfontosabb személye, későbbi jachttervező és olimpiai bajnok, aki 1957-ben megtervezte az autót. A Volvo standjánál csatlakozik hozzá Irv Gordon az Egyesült Államokból, aki több időt töltött a P1800 kormánykereke mögött, mint bárki más a világon. Az autója, amelyet nap mint nap vezet, eddig több mint 4,5 millió kilométert futott! Páratlan teljesítménye egy olyan Guinness rekord, amelyet valószínűleg soha nem fognak megdönteni.

A kiállításon mutatkozik be ugyanakkor az Original Technical Publications (OTP) dvd, amely nem más mint, a Volvo Cars szerviz- és műhelyirodalmának gyűjteménye. Ezen lemezek váltják ki a könyvek, katalógusok és dossziék hatlamas tömegét azok számára, akik klasszikus Volvójukat szerelik, vagy pótalkatrészeket szeretnének rendelni. Az OTP jelenleg tizenegy dvd-n, számos nyelven tartalmazza az 1927 és 1999 között gyártott valamennyi modell összes elérhető szerviz-, műhely- és pótalkatrész-irodalmát.

Egy másik érdekes termék a gyönyörű és kiváló minőségű klasszikus Volvo poszterek gyűjteménye. Egy
weboldalon több száz különböző kép közül lehet választani, és mivel a kiállításon az 1800-as modellek lesznek a középpontban, ezeket a nyomatokat a standnál lehet megrendelni és átvenni.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése