TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Tánc a városban

1736
(BTL.hu) Nemzetközi találkozót szervezett a Shell számára a Multeam Events Bécsben. A “Dance in the City” névre keresztelt flash mob-al egybekötött szakmai rendezvényen hat ország vendégei vettek részt.


2011-ben is a Multeam Events, a Multeam 360° Integrált Kommunikációs Csoport tagja nyerte el a jogot arra, hogy megszervezze a Shell retail dolgozóinak és benzinkút üzemeltetőinek szóló évindító nemzetközi szakmai napot. Az eseményt negyedszerre rendezték meg, amelynek legfőbb látványossága a bécsi Stephansplatz-on került megvalósításra. Január 25-én a közép-és kelet európai régió hat országából megjelent 370 résztvevő közösséggé kovácsolását a kreatív Dance in the City elnevezésű flash mob program tette emlékezetessé. A tenderen a magyar ügynökség ajánlatán kívül egy szlovák, egy cseh és egy osztrák cég pályamunkája volt versenyben.

A Dance in the City egyenruhába öltözött alkalmi táncosainak látványos fellépése nem csupán a résztvevők tetszését nyerte el, hanem a járókelőkét is, hiszen Európa egyik leghíresebb terének “elfoglalása” nem kevesek figyelmét vonzotta. A tánctanulás a koradélutáni órákban zajlott, amelynek során a mintegy négyszáz vendég egy szállodában, 2 tánctanár és 12 profi táncos segítségével készülhetett fel a nagy mutatványra. A késődélutáni flash mob eseményt reflektorok gyűrűjében profi filmes kamerák rögzítették.

A belvárosi attrakciót követő esti show kivitelezése is magán viselte a táncolás védjegyét. A látványos díjátadó után a vacsora folyamán osztrák népviseletbe öltözött vonósnégyes biztosította a zenei aláfestést a résztvevő 6 ország klasszikusaival, a panorámavásznon pedig ezzel párhuzamosan az adott ország legszebb városainak képei tűntek fel. A vonósnégyes ezután a klasszikus daraboktól eljutott egészen Lady Gagá-ig és Tom Jones-ig, majd a színpadon kifejezetten az eseményre komponált táncos produkciók vonultak fel szintén modern és klasszikus vegyítésben.

A különböző helyszínek okán a Multeam Events a tavalyi díjátadó ünnepségen videokonferencia segítségével biztosította a kapcsolatteremtést az országok között. Idén a választás logisztikai szempontból esett Bécsre, amely a központi helyszínt szolgáltatta Csehország, Szlovákia, Bulgária, Lengyelország, Magyarország és Oroszország képviselői számára.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése