TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Tánc a városban

1736
(BTL.hu) Nemzetközi találkozót szervezett a Shell számára a Multeam Events Bécsben. A “Dance in the City” névre keresztelt flash mob-al egybekötött szakmai rendezvényen hat ország vendégei vettek részt.


2011-ben is a Multeam Events, a Multeam 360° Integrált Kommunikációs Csoport tagja nyerte el a jogot arra, hogy megszervezze a Shell retail dolgozóinak és benzinkút üzemeltetőinek szóló évindító nemzetközi szakmai napot. Az eseményt negyedszerre rendezték meg, amelynek legfőbb látványossága a bécsi Stephansplatz-on került megvalósításra. Január 25-én a közép-és kelet európai régió hat országából megjelent 370 résztvevő közösséggé kovácsolását a kreatív Dance in the City elnevezésű flash mob program tette emlékezetessé. A tenderen a magyar ügynökség ajánlatán kívül egy szlovák, egy cseh és egy osztrák cég pályamunkája volt versenyben.

A Dance in the City egyenruhába öltözött alkalmi táncosainak látványos fellépése nem csupán a résztvevők tetszését nyerte el, hanem a járókelőkét is, hiszen Európa egyik leghíresebb terének “elfoglalása” nem kevesek figyelmét vonzotta. A tánctanulás a koradélutáni órákban zajlott, amelynek során a mintegy négyszáz vendég egy szállodában, 2 tánctanár és 12 profi táncos segítségével készülhetett fel a nagy mutatványra. A késődélutáni flash mob eseményt reflektorok gyűrűjében profi filmes kamerák rögzítették.

A belvárosi attrakciót követő esti show kivitelezése is magán viselte a táncolás védjegyét. A látványos díjátadó után a vacsora folyamán osztrák népviseletbe öltözött vonósnégyes biztosította a zenei aláfestést a résztvevő 6 ország klasszikusaival, a panorámavásznon pedig ezzel párhuzamosan az adott ország legszebb városainak képei tűntek fel. A vonósnégyes ezután a klasszikus daraboktól eljutott egészen Lady Gagá-ig és Tom Jones-ig, majd a színpadon kifejezetten az eseményre komponált táncos produkciók vonultak fel szintén modern és klasszikus vegyítésben.

A különböző helyszínek okán a Multeam Events a tavalyi díjátadó ünnepségen videokonferencia segítségével biztosította a kapcsolatteremtést az országok között. Idén a választás logisztikai szempontból esett Bécsre, amely a központi helyszínt szolgáltatta Csehország, Szlovákia, Bulgária, Lengyelország, Magyarország és Oroszország képviselői számára.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése