TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A szépség és a füstölgő kerekek

1708
(BTL.hu) Dammak Jázmin lesz a 2011-es Hell Energy Drift Bajnokság háziasszonya, ezért jelenleg minden napját a drift szakág és egy különleges versenyautó, egy átépített Chevrolet Camaro tanulmányozásával tölti.


A göndör fürtjeiről és bájos tekintetéről híres, tunéziai apától származó modell, aki pár éve a Miss Universe Hungary szépségverseny győztese volt, mániákusan rajong az autókért és a vezetésért. Ebben a férfiakat is megszégyenítő képességeit már több ízben bizonyította, legutóbb 2010 őszén, amikor is egy kétórás vezetési teszten győzedelmeskedett. Így a drift futamok háziasszonyi szerepköre igazán testhez álló feladat lesz a számára!

Dammak Jázmin először március 25–27-én debütál új szerepében, amikor is a Carstyling Tuning Show vendégei az ő bemutatásában tekinthetik meg első ízben a Hell kuriózumnak számító Chevrolet Camaro-ját, amelyen a napokban végezték az utolsó teljesítménynövelő beavatkozásokat. A pokoli járgány 6400 köbcentis motorjához 590 lóerő párosul, igazán egyedülállóvá pedig az egyedi designnal felvértezett kasztni teszi.

Foto: Sajt

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése