TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A szépség és a füstölgő kerekek

1708
(BTL.hu) Dammak Jázmin lesz a 2011-es Hell Energy Drift Bajnokság háziasszonya, ezért jelenleg minden napját a drift szakág és egy különleges versenyautó, egy átépített Chevrolet Camaro tanulmányozásával tölti.


A göndör fürtjeiről és bájos tekintetéről híres, tunéziai apától származó modell, aki pár éve a Miss Universe Hungary szépségverseny győztese volt, mániákusan rajong az autókért és a vezetésért. Ebben a férfiakat is megszégyenítő képességeit már több ízben bizonyította, legutóbb 2010 őszén, amikor is egy kétórás vezetési teszten győzedelmeskedett. Így a drift futamok háziasszonyi szerepköre igazán testhez álló feladat lesz a számára!

Dammak Jázmin először március 25–27-én debütál új szerepében, amikor is a Carstyling Tuning Show vendégei az ő bemutatásában tekinthetik meg első ízben a Hell kuriózumnak számító Chevrolet Camaro-ját, amelyen a napokban végezték az utolsó teljesítménynövelő beavatkozásokat. A pokoli járgány 6400 köbcentis motorjához 590 lóerő párosul, igazán egyedülállóvá pedig az egyedi designnal felvértezett kasztni teszi.

Foto: Sajt

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése