TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kisállatok és avatarok

1627
(BTL.hu) A Turner Broadcasting System Budapesten tartott üzleti találkozóján bemutatta 2011-es programújdonságait és terveit, melyek között új online alkalmazások és izgalmas rendezvények is szerepelnek a Cartoon Network és Boomerang csatornákhoz kapcsolódóan.


Többek között a Cartoon Network Originals ez év végén Magyarországon is bemutatja “The Rise of VilEon” című élő színpadi produkcióját. A Ben 10 kalandjait és legnépszerűbb hőseit felvonultató előadás különleges eseménynek ígérkezik a sorozat hazai rajongói számára.
 
A csatorna másik újdonsága, a Toonix nevű online alkalmazás a második félévben érkezik. Ez lehetővé teszi a Cartoon Network weboldal látogatói számára Európa-szerte, hogy különböző avatarok formájában legyenek jelen a csatorna virtuális világában.  A Cartoon Network százszázalékos tulajdonában álló Toonix ötlete Latin-Amerikában született 2008-ban, sikerét bizonyítja, hogy azóta világszerte mintegy 8 millió avatart készítettek a felhasználók.

A Boomerang főszereplője idén a jól ismert narancssárga, lusta macska, Garfield lesz, és a csatorna egy különleges eseménnyel is készül: a Boomerang Pet Personality Award elnevezésű kisállat-verseny tavalyi angliai sikerét követően most Magyarországra érkezik. Áprilistól a gazdik a legkülönfélébb kategóriákban nevezhetik a versenyre kedvenceiket.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése