TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Karneváli hangulatban

1623
(BTL.hu) A Balatoni Borbarát Hölgyek Egyesületének szervezésében ismét megrendezésre kerül a keszthelyi karnevál. A télűző program az évek során az egyik legnépszerűbb rendezvénnyé nőtte is magát, melyre idén is több száz érdeklődőt várnak.


A maskarás felvonulás a belvárosban, a Helikon Kastélymúzeum parkjától a Fő térig tart, melyen csoportos és egyéni nevezők is részt vesznek. A Fő téren felállított színpadon néhány perces műsorra van lehetőségük a felvonulóknak, hogy bemutassák magukat, valamint ötletes és változatos jelmezeiket. A szervezők a különböző kategóriák legkreatívabb jelmezeit értékes díjakkal jutalmazzák.

Az estét a Városi Jelmezbál teszi teljessé, mely hagyományosan a Festetics kastély egykori báltermeiben kerül megrendezésre, ahol svédasztalos vacsora, műsor, tombola, zene, tánc és természetesen jó hangulat várja a maskarába öltözött vendégeket.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése