TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ismét vízre szállnak

1590
(BTL.hu) Idén már IV. alkalommal rendezik meg az FMCG Vitorlás Kupát a Termékmix Magazin szervezésében. Ebben az évben új szelek fújnak az eseményen: új helyszínen, a Balaton egyik legszebb és legnagyobb hajókikötőjében, Balatonkenesén kap helyet a megmérettetés. Első alkalommal erősíti a csapatot Litkey Farkas kilencszeres Kékszalag Bajnok, aki a verseny szakmai lebonyolításáért felel.


A hagyományosan már kereskedő cégek – idén a CBA és a DM – védnöksége alatt futó vitorlás kupa fővédnökségét 2011-ben a Vidékfejlesztési Minisztérium nevében Dr. Fazekas Sándor Vidékfejlesztési Miniszter vállalta el.

Négy évvel ezelőtt, amikor a szervezők útjára indították ezt a rendezvényt, azt tűzték ki célul, hogy egy hagyományt teremtő, kiemelt társasági és magas sportértékű eseményt hozzanak létre, ahol az FMCG szakma képviselői kiszakadva a hétköznapi feladatokból egy kötetlen, vidám, barátságos környezetben találkozhatnak egymással és mérhetik össze vitorlás tudásukat.

Az idei rendezvény 2011. június 24-én kerül megrendezésre.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése