TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Pályára állították a Red Bullt

1545
(BTL.hu) Lezajlott a Red Bull Open Ice, az energia ital márka legújabb, sokakat megmozgató eseménye, melyet a Createam csapata szervezett. A hazánkban először idén megrendezett sportesemény a brand számára nem csupán hírértékkel bírt, hanem számos online, média és instore megjelenési lehetőséget is biztosított a kampány során.


A Red Bull Open Ice kispályás jégkorong tornán 32 csapat megközelítőleg 200 versenyzője mérte össze tudását, mintegy félezer szurkoló előtt a Kisstadionban.
A verseny során a megszokott szabályoktól eltérően jóval kisebb kapura lőnek, és kapus nélküli 4+2 fős csapatok mérkőznek meg egymással a február végi, 32 ország részvételével megrendezendő Minneapolis-i világbajnoki döntőn való részvételért.

Az esemény kommunikációs támogatása elsődlegesen online csatornákon történt, melyet Rádió1-kampány, illetve jégpályákon, valamint releváns üzletekben elhelyezett hirdetési anyagok egészítettek ki.

A hazánkban először idén megrendezett sportesemény a Red Bull számára jelentős hírértékkel bírt, ugyanakkor számos hatékony megjelenési lehetőséget is biztosított a márka számára a helyszínen: többek között szélzsák, könyöklő, sátor, jégfestés, korong, versenyzői mezek, palánkmatrica alkotta az instore portfóliót.

A Red Bull Open Ice kispályás jégkorong torna teljes szervezését teljes mértékben a – márkával már más alkalommal is együttműködő – Createam Reklámügynökség végezte.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése