TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Pályára állították a Red Bullt

1545
(BTL.hu) Lezajlott a Red Bull Open Ice, az energia ital márka legújabb, sokakat megmozgató eseménye, melyet a Createam csapata szervezett. A hazánkban először idén megrendezett sportesemény a brand számára nem csupán hírértékkel bírt, hanem számos online, média és instore megjelenési lehetőséget is biztosított a kampány során.


A Red Bull Open Ice kispályás jégkorong tornán 32 csapat megközelítőleg 200 versenyzője mérte össze tudását, mintegy félezer szurkoló előtt a Kisstadionban.
A verseny során a megszokott szabályoktól eltérően jóval kisebb kapura lőnek, és kapus nélküli 4+2 fős csapatok mérkőznek meg egymással a február végi, 32 ország részvételével megrendezendő Minneapolis-i világbajnoki döntőn való részvételért.

Az esemény kommunikációs támogatása elsődlegesen online csatornákon történt, melyet Rádió1-kampány, illetve jégpályákon, valamint releváns üzletekben elhelyezett hirdetési anyagok egészítettek ki.

A hazánkban először idén megrendezett sportesemény a Red Bull számára jelentős hírértékkel bírt, ugyanakkor számos hatékony megjelenési lehetőséget is biztosított a márka számára a helyszínen: többek között szélzsák, könyöklő, sátor, jégfestés, korong, versenyzői mezek, palánkmatrica alkotta az instore portfóliót.

A Red Bull Open Ice kispályás jégkorong torna teljes szervezését teljes mértékben a – márkával már más alkalommal is együttműködő – Createam Reklámügynökség végezte.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése