TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új igazgató a Borosdinál

1512
Új vezetőként Dr. Sükösd Zsuzsa jogi és vállalati kapcsolatok igazgatója csatlakozott a Borsodi Sörgyár menedzsmentjéhez. A szakember a klasszikus jogi feladatokon felül, a vállalati kapcsolatokban új, kommunikációs területekkel is fog foglalkozni.

A szakember széles körű tapasztalattal rendelkezik mind a jogi (nemzetközi jog), mind pedig a társadalmi, civil kapcsolatok területén. Feladatai közé tartozik majd a jogi terület irányítása mellett a vállalati kapcsolatok kezelése. „Nagyon izgalmas feladat a számomra egy ilyen széles, több szakterületet is átfogó feladatkör ellátása. Igyekszem majd a komplexitásra, az egyes terütelek egymást támogató hatására helyezni a hangsúlyt” – nyilatkozta Dr. Sükösd Zsuzsa.


A szakember az utóbbi két évben a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) jogvédő és jogfejlesztő non-profit szervezet munkatársaként adománygyűjtéssel és kommunikációs feladatokkal foglalkozott, mely során társadalmi, civil és vállalati kapcsolatrendszer kezelésében komoly tapasztalra tett szert. Ezt megelőzően saját és más ügyvédi irodákban hazai és multinacionális vállalati ügyfelek és nemzetközi magánszemélyek jogi képviseletével foglalkozott, a cégjogtól a munkajogon keresztül a szellemi alkotások területéig széles körben. Jogi pályáját a Gide Loyrette Nouel francia tulajdonú nemzetközi ügyvédi irodában kezdte, ahol az évek során széles körű tapasztalatot szerzett multinacionális ügyfelek nagy tranzakcióinak jogi képviseletében.

„A Borsodi Sörgyárban vállalt feladatkör igazi kihívás a számomra. Nagyon vonzó, hogy a klasszikus jogi feladatokon felül, a vállalati kapcsolatokban új, izgalmas kommunikációs területekkel is tudok foglalkozni” – folytatta Dr. Sükösd Zsuzsa.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése