TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) Idén már második alkalommal utcabállal zárja az évet Magyarország legolvasottabb napilapja, a Blikk. A tavalyi nagysikerű Blikk szilveszteren mintegy 30 000 ember köszöntötte az újévet.


A színvonalas, szórakoztató rendezvény ismét a Március 15-e téren kerül megrendezésre az év utolsó napján.

A tavalyi nagysikerű szilveszter után mintegy 30 ezer embert várnak a szervezők a Blikk ingyenes szilveszteri bulijára, ahol a Blikkre jellemző könnyed hangulat lesz a meghatározó. Az eseménynek a Belváros Önkörmányzata ad otthont. A sztárokkal, szórakoztató színpadi programokkal színesített program 20.00 órakor kezdődik. Fellép az Irigy Hónaljmirigy, Tóth Gabi és a Kistehén zenekar. Az est fő produkciója a Hooligans együttes nagykoncertje lesz. Az újévet a Big Time együttes házibulija nyitja.

Az akciót médiakampány népszerűsíti a Ringier Kiadó saját lapjaiban és internetes oldalain.
A rendezvényt támogatja az V. Kerületi Önkormányzat és az Erste Bank.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése