TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) Idén már második alkalommal utcabállal zárja az évet Magyarország legolvasottabb napilapja, a Blikk. A tavalyi nagysikerű Blikk szilveszteren mintegy 30 000 ember köszöntötte az újévet.


A színvonalas, szórakoztató rendezvény ismét a Március 15-e téren kerül megrendezésre az év utolsó napján.

A tavalyi nagysikerű szilveszter után mintegy 30 ezer embert várnak a szervezők a Blikk ingyenes szilveszteri bulijára, ahol a Blikkre jellemző könnyed hangulat lesz a meghatározó. Az eseménynek a Belváros Önkörmányzata ad otthont. A sztárokkal, szórakoztató színpadi programokkal színesített program 20.00 órakor kezdődik. Fellép az Irigy Hónaljmirigy, Tóth Gabi és a Kistehén zenekar. Az est fő produkciója a Hooligans együttes nagykoncertje lesz. Az újévet a Big Time együttes házibulija nyitja.

Az akciót médiakampány népszerűsíti a Ringier Kiadó saját lapjaiban és internetes oldalain.
A rendezvényt támogatja az V. Kerületi Önkormányzat és az Erste Bank.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése