TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) A Magyar Konyha magazin újraindulását ünneplő esemény az Akció 360 szervezésében valósult meg az Iparművészeti Múzeumban, 2010. december 9-én. Az egy év szünet után ismét megjelenő legrégibb magyar kulináris folyóirat megújult külsővel....


...friss szemlélettel a hazai gasztronómiai kultúra megújításának élharcosa kíván lenni. Ennek megfelelően az est különleges és elsősorban gasztronómiai programokkal várta a vendégeket.

Az ország legjobb éttermeinek sztárséfjei Bíró Lajos (Bock Bisztró) , Segal Viktor, (Baldaszti’s) Jáhni László (Kistücsök) és Mogyoróssi Gábor (Mák Bistro) kizárólag erre az eseményre összeállított menüsorral készültek, melyet a helyszínen installált látványkonyha pultokon készítettek el. A különleges ízek mellett nagy sikert és meglepetést aratott a pincéreknek, szakácsoknak és bartendereknek beöltözött profi énekesek flashmob jellegű előadása, akik két fogás között fakadtak dalra a vendégek között.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése