TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) A Magyar Konyha magazin újraindulását ünneplő esemény az Akció 360 szervezésében valósult meg az Iparművészeti Múzeumban, 2010. december 9-én. Az egy év szünet után ismét megjelenő legrégibb magyar kulináris folyóirat megújult külsővel....


...friss szemlélettel a hazai gasztronómiai kultúra megújításának élharcosa kíván lenni. Ennek megfelelően az est különleges és elsősorban gasztronómiai programokkal várta a vendégeket.

Az ország legjobb éttermeinek sztárséfjei Bíró Lajos (Bock Bisztró) , Segal Viktor, (Baldaszti’s) Jáhni László (Kistücsök) és Mogyoróssi Gábor (Mák Bistro) kizárólag erre az eseményre összeállított menüsorral készültek, melyet a helyszínen installált látványkonyha pultokon készítettek el. A különleges ízek mellett nagy sikert és meglepetést aratott a pincéreknek, szakácsoknak és bartendereknek beöltözött profi énekesek flashmob jellegű előadása, akik két fogás között fakadtak dalra a vendégek között.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése