TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) Különleges ügyességi versenyen vettek részt Hajas László és Fésűs Nelly gyerekei. Az aktív életmód mellett elkötelezett sztárszülők és családtagjaik a Gyerekvilág Kiállításon felállított Cappy Kalandpark vendégei voltak.


2010. november 12-13-14-án rendezték meg az egyik legnagyobb gyerekeknek szóló kiállítást a Papp László Sportarénában.

A Gyerekvilág Kiállításon idén Cappy Kalandpark várta a gyerekeket, amely izgalmas pályával és többféle ügyességi játékkal remek szórakozást biztosított minden érdeklődő számára. A kiállítás szombati napján különösen érdemes volt a Cappy Kalandparkoz látogatni, hiszen többek között olyan magyar hírességek, mint Fésűs Nelli Csenge lánya és Hajas László Dávid nevu fia mérték össze bátorságukat, ügyességüket és gyorsaságukat. Mindemellett mindenki megkóstolhatta a 100%-os gyümölcstartalmú Cappy narancs- és almalevet is.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése