TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) Különleges ügyességi versenyen vettek részt Hajas László és Fésűs Nelly gyerekei. Az aktív életmód mellett elkötelezett sztárszülők és családtagjaik a Gyerekvilág Kiállításon felállított Cappy Kalandpark vendégei voltak.


2010. november 12-13-14-án rendezték meg az egyik legnagyobb gyerekeknek szóló kiállítást a Papp László Sportarénában.

A Gyerekvilág Kiállításon idén Cappy Kalandpark várta a gyerekeket, amely izgalmas pályával és többféle ügyességi játékkal remek szórakozást biztosított minden érdeklődő számára. A kiállítás szombati napján különösen érdemes volt a Cappy Kalandparkoz látogatni, hiszen többek között olyan magyar hírességek, mint Fésűs Nelli Csenge lánya és Hajas László Dávid nevu fia mérték össze bátorságukat, ügyességüket és gyorsaságukat. Mindemellett mindenki megkóstolhatta a 100%-os gyümölcstartalmú Cappy narancs- és almalevet is.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése