TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) Idén harmadik alkalommal, október 20-21-én újra megnyitja kapuit az Event Expo, Közép-Európa legnagyobb rendezvényszervezési és rendezvénytechnikai szakkiállítása. A Hungexpora kilátogatók ötletet és inspirációt meríthetnek bármilyen méretű és célú rendezvényükhöz. A hazai és nemzetközi kiállítókat felvonultató szakkiállításon...


a szervezők ezúttal a zöld rendezvényes megoldásokat állítják középpontba.
Az Event Expo 2008-ban rendezvénytechnikai szakkiállításként indult, idén azonban már a rendezvények megvalósításához szükséges termékek és szolgáltatások teljes spektrumát bemutatja. A látogatók ízelítőt kaphatnak a legjobb vizuáltechnikai- és pirotechnikai megoldásoktól kezdve, a szimulátorokon, IT alapú játékokon és dekoráción át, a környezettudatos megoldásokig minden, ami egy rendezvényt szervező számára fontos lehet. Az elmúlt évek eredményei alapján az Event Expot a Nyugat-Európában rendkívül rangosnak számító brit Showman’s Show szakkiállítás itteni megfelelőjeként emlegetik.

eventexpofotoA hazai rendezvényszakma szolgáltatóinak bemutatása mellett a rendezvény egyik célja, hogy megteremtse a lehetőséget a kapcsolatok kialakítására a környező országokban működő vállalkozásokkal, valamint prezentálja a magyar piacról hiányzó, de igénybe vehető szolgáltatásokat. Ezáltal a határokon átívelő együttműködések kialakítása előtt is megnyílik az út, hiszen köztudott, hogy a magyar rendezvényszakmának nagyon jó híre van a régióban.

Zöld fókusz
Az Event Expo, az idei évtől kezdve minden évben egy témát, területet állít a fókuszba, hogy még inkább segítse az új, innovatív technikák, ötletek bemutatását, és a megrendelők és a szolgáltatók felkészülését a trendekre. Ebben az évben a fókusz a zöld rendezvények, azaz bemutatjuk az események lehető legkisebb környezetterheléssel járó megrendezéséhez szükséges technikákat, módszereket.

Szakmai előadások
A látogatók szakmai előadásokat is hallhatnak a rendezvény mindkét napján. Szerdán a hatósági szabályozásoké, csütörtökön pedig a zöld témáké lesz a főszerep. A rendezvényszervezés kényes pontjait, az aktuális kötelezettségeket és szabályokat interaktív előadások keretében mutatjuk be. A zöld napon pedig civil, állami és vállalati területről érkező előadók hoznak jó példákat, működő megoldásokat.

Az Event Expo 2010-re a belépés ingyenes, és hasznos lehet mindenki számára, aki pár fős vagy akár több tízezres rendezvényeihez partnereket, ötleteket keres, vagy egyszerűen csak informálódni szeretne.

Event Expo rendezvényszervezési és rendezvénytechnikai szakkiállítás2010. október 20-21.Hungexpo Budapesti Vásárközpont
www.eventexpo.hu
Kiállítói jelentkezés határideje: szeptember 10.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése