TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) A Landmedia ambient eszközeivel erősíti akcióját szórakozóhelyeken az Unicum. A Road Show állomásai budapesti szórakozóhelyek, ahol az Unicum fél áron elérhető bizonyos órákban, amikor is Bluetooth üzenetekkel, és Landman közreműködésével népszerűsítik az akciót.


Egy Landman felhívja a szórakozó fiatalok figyelmét arra, hogy ha bekapcsolják telefonjukon a Bluetooth alkalmazást, akkor értékes tartalmakhoz jutnak az Unicum jóvoltából. A Landmedia Bluetooth hálózatot épít ki a klubok területén, amely 5 féle tartalmat küld a vendégek mobiltelefonjára. Kétféle akcióra való felhívást, Unicumos háttérképet, csengőhangot, és ajándék kuponokat tölthetnek le az érdeklődők. A Bluetooth üzenetek egyike kuponként funkcionál, amely beváltható Unicumos ajándékokra a pultnál, az akcióra való felhívás pedig tájékoztatja a fiatalokat a helyi rendkívüli ajánlatról.

A Road Show a Morrison’s 2-ben kezdődött, majd a Zöld Pardonban folytatódott. A helyszíneken 25-30%-al magasabb fogyasztásnövekedést eredményezett a Landman és Bluetooth eszközök használata, az ehhez hasonló promóciókhoz képest.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése