TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) Csodás gyógyulások, hihetetlen események, gyönyörű sziget, füstszörny és időutazás. Az előbbi szavak hallatán bizonyára sokaknak a Lost - Eltűntek című sorozat jut eszébe, amely utolsó, záró epizódjához közeledik az AXN csatornán. A sorozat befejezése azonban nem múlhat el nyomtalanul, ezért az AXN csatorna a sorozathoz kapcsolódó érdekességekkel és egy nyereményjátékkal is kedveskedik a rajongóknak.


Sok tévénéző örömére azonban ezen a napon nem kell örökre elbúcsúzni a sikersorozattól, hiszen az AXN több speciális online tartalommal igyekszik a rajongók kedvében járni: a www.axn.hu weboldalán található LOST Időrend segítségével könnyedén felidézhetjük az évadok emlékezetes pillanatait, míg a speciális LOST - Eltűntek TOP 5 alkalmazás segítségével létrehozhatjuk saját ötös toplistáinkat, többek közt a sorozat legsármosabb férfikaraktereiről, legcsinosabb női szereplőiről, illetve legjobb aranyköpéseiről és mindezt akár meg is oszthatjuk saját Facebook-profilunkon.

A LOST - Eltűntek fináléja alkalmából a csatorna egy újabb nyereményjátékkal is készül. Aki az augusztus 10-én megrendezett sorsoláskor az AXN Magyarország oldalának rajongója a Facebook közösségi oldalon, elviheti a számos értékes LOST - Eltűntek nyeremény - köztük a teljes 5. évadot tartalmazó DVD-szettek - egyikét.

LOST_5_dvd_kf


A játék időtartama: 2010. július 21. - 2010 augusztus 10.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése