TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) Csodás gyógyulások, hihetetlen események, gyönyörű sziget, füstszörny és időutazás. Az előbbi szavak hallatán bizonyára sokaknak a Lost - Eltűntek című sorozat jut eszébe, amely utolsó, záró epizódjához közeledik az AXN csatornán. A sorozat befejezése azonban nem múlhat el nyomtalanul, ezért az AXN csatorna a sorozathoz kapcsolódó érdekességekkel és egy nyereményjátékkal is kedveskedik a rajongóknak.


Sok tévénéző örömére azonban ezen a napon nem kell örökre elbúcsúzni a sikersorozattól, hiszen az AXN több speciális online tartalommal igyekszik a rajongók kedvében járni: a www.axn.hu weboldalán található LOST Időrend segítségével könnyedén felidézhetjük az évadok emlékezetes pillanatait, míg a speciális LOST - Eltűntek TOP 5 alkalmazás segítségével létrehozhatjuk saját ötös toplistáinkat, többek közt a sorozat legsármosabb férfikaraktereiről, legcsinosabb női szereplőiről, illetve legjobb aranyköpéseiről és mindezt akár meg is oszthatjuk saját Facebook-profilunkon.

A LOST - Eltűntek fináléja alkalmából a csatorna egy újabb nyereményjátékkal is készül. Aki az augusztus 10-én megrendezett sorsoláskor az AXN Magyarország oldalának rajongója a Facebook közösségi oldalon, elviheti a számos értékes LOST - Eltűntek nyeremény - köztük a teljes 5. évadot tartalmazó DVD-szettek - egyikét.

LOST_5_dvd_kf


A játék időtartama: 2010. július 21. - 2010 augusztus 10.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése