TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) A mai napon a szervezők sajnálattal jelentik be, hogy az engedélyeztetési procedúra elhúzódásának következtében a Red Bull Air Race Világbajnokság budapesti futamát törölték a versenynaptárból. A magyar fővárosban való versenyzés hatéves hagyományának megszakításával...


így a Red Bull Air Race Világbajnokság 2010-es idényének bajnokát, az augusztus 7-8-i német Lausitz-i EuroSpeedway pályán koronázzák meg. Több mint 600 ezres duna-parti nézőközönséggel Budapest 2004 óta fix állomás volt a gyorsasági műrepülő világbajnokság versenynaptárában. Augusztus 19-20-án hetedszer rendezték volna meg a versenyt a magyar fővárosban. A Red Bull Air Race GmbH ügyvezető-igazgatója, Bernd Loidl csalódottságának adott hangot a budapesti futam versenynaptárból való törlése miatt, amely döntést mindössze 1 héttel a portugál verseny elmaradásának bejelentése után kellett megtenni. A portugál futamot a potenciális házigazda városok közti megállapodás késlekedése miatt mondták le a szervezők. Bernd Loidl ugyanakkor hozzátette, hogy reméli 2011-ben Budapest ismét szerepel majd a gyorsasági műrepülő világbajnokság versenynaptárában, amelyet az augusztus eleji németországi futamot követően jelentenek majd be. A következő évi futamok között New York is szerepel, az idei történelmi jelentőségű első verseny júniusi sikeres megrendezését követően. “A Red Bull Air Race Világbajnokság elmúlt hat év sikeres és biztonságos budapesti versenyei után nehéz döntést hoztunk. Ennyire közel a portugál futam törlésének múlt heti bejelentése után érthetően csalódottak vagyunk és minden erőfeszítésünkkel azon leszünk, hogy 2011-ben ismét helyet adjon Budapest a világbajnoki futamnak. A Red Bull Air Race Világbajnokság jövőjének biztosítása a legfontosabb és ebbe beletartozik, hogy időnként nehéz döntéseket is meg kell hozni. Az utolsó németországi futamot követően bejelentjük a jövő évi versenynaptárat, amelyben várhatóan New York is helyet kap – foglalta össze Loidl.” A 2010-es szezon világbajnoki címéért Lausitz-ban is kiélezett verseny folyik majd, hiszen a 2009-es angol világbajnok Paul Bonhomme öt ponttal vezet az osztrák 2008-as bajnok Hannes Arch előtt. Arch a legutolsó öt futamból hármon győzedelmeskedett és biztos benne, hogy Németországban is ő állhat majd a dobogó legfelsőbb fokára ezzel begyűjtve a második világbajnoki címét. A Red Bull Air Race 2005 óta a FAI (Fédération Aéronatique Internationale) által felügyelt világbajnoki sorozat.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése