TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) Afrikai dobosok utcai produkciójával köszönti a Coca-Cola a pénteken induló foci vb-t. A tévéreklám fő elemei, Roger Milla legendás örömtánca és K’Naan ritmusos zenéje köszönnek vissza a budapesti forgalmas csomópontokon látható rövid show-ban, amelyet tradicionális afrikai hangszereken adnak elő a zenészek. A látványos előadásban a szögletzászló is főszerepet kap.


Öt fővárosi helyszínen váratlanul felbukkanó dobosokkal és afrikai hangulattal ünnepli a Coca-Cola a héten kezdődő dél-afrikai foci vb-t. Az afrikai dobosok és táncosok rövid, látványos produkcióval idézik meg a Coca-Cola vb-t népszerűsítő tévéreklámját, Roger Milla önfeledt ünneplését a szögletzászló körüli táncával és a szomáliai hip-hop énekes, K’Naan dalát, amely a tévéreklám alatt hallható. A reklámfilm fő elemei mellett tradicionális afrikai örömzenélésre, free style imprókra és magával ragadó táncos produkcióra számíthat a közönség. Az autentikus afrikai hangszerek, dobok és csörgők mellett fontos szerep jut a szögletzászlónak is.

A gólszerzést követő kitörő öröm az élet boldog pillanataihoz tartozik. Az afrikai kultúrától sem áll távol az önfeledtség, amelyet leginkább ritmussal és tánccal fejeznek ki. Ezt üzeni az utcai zenélés is, amely az eddigi tapasztalatok szerint sikerrel mozgatja meg a nézőket.

A Coca-Cola támogatóként vállal aktív szerepet az idei FIFA Futball Világbajnokságon. A gólörömre fókuszáló tévéreklám, ahogy az utcai dobolás és tánc is jól illeszkedik a vállalat ez évi “Nyiss a boldogságra” szlogenű globális reklámkampányához.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése