TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Shrek és barátai az OMV-nél

414
(BTL.hu) Soha nem látott méretű Shrek nyereményjáték indul az OMV töltőállomásokon. A legújabb Shrek film címe, a “Shrek a vége, fuss el véle” egyben a magyarországi....OMV töltőállomások jelmondata is lesz május 27. és augusztus 19. között, amikor is a vásárlók részt vehetnek egy nem mindennapi akcióban. Több százezer azonnal megnyerhető ajándék, különleges Shrek poharak, online kaparós sorsjegy – ezek jellemzik az OMV nyereményjátékát. A DreamWorks stúdió egy külön félperces kisfilmet is készített az OMV számára.


Shrek rajongói hamarosan új filmben láthatják kedvencüket - nyáron lesz a zöld ogre legújabb kalandjainak magyarországi bemutatója. Azonban ezt megelőzően is megjelennek Shrek és barátai: május 27-én kezdődik és augusztus 19-ig tart az OMV nagyszabású nyereményjátéka, amelyben több százezer ajándékot nyerhetnek a vásárlók, ezen felül igen kedvezményesen juthatnak exkluzív Shrek poharakhoz. A játék kiterjed az online platformra is: az OMV weboldalának látogatói (www.omv.hu) online sorsjegyet igényelhetnek, és részt vehetnek egy játékos fotópályázaton is.


Müller Zsolt, az OMV ügyvezető igazgatója elmondta: „Az OMV az a töltőállomás-hálózat, ahol az emberek és az autók egyaránt feltöltődhetnek. A Shrek nyereményjáték minden idők egyik legnagyobb szabású akciója a töltőállomások piacán, amelyben rengeteg ajándéktárgy és a folyamatos nyerési lehetőség teszik még vonzóbbá az OMV töltőállomásokat.


A Magyarországon május 27-én kezdődő játékban a vásárlók sorsjegyet kapnak az OMV töltőállomásain elköltött minden 5000 Ft után, de sorsjegyekhez juthatnak egyes autómosási programok igénybevételével, továbbá más, aktuálisan meghirdetett termékek vásárlásakor. A sorsjegyekkel azonnal is lehet nyerni (ceruzabábot vagy Shrek MP3 lejátszót), és a vásárlók a sorsjegyeken található bélyegeket gyűjtőfüzetbe is tehetik – aki egy füzetben összegyűjtött 8 bélyeget, hozzájuthat egy Shrek pohárhoz, mindössze 100 Ft-ért. A teljes játékban több százezer ajándék szerezhető meg, a játék fődíja pedig egy négyszemélyes családi utazás az Egyesült Államokba.


Az akció további különlegessége, hogy online módon is részt vehetnek benne az OMV weboldalának látogatói: online kaparós sorsjeggyel próbálhatják ki szerencséjüket, és fényképeket küldhetnek a Shrek akcióval kapcsolatos fotópályázatra is.
A játék teljes játékszabályzata a www.omv.hu/shrek oldalon érhető el.


Olyan jó hangulatot fognak árasztani a töltőállomásaink, mint maguk a Shrek-filmek, amelyek 4. részét nyáron kezdik vetíteni a magyar mozik. Aki azonban mindenképpen találkozni szeretne Shrekkel, jöjjön el valamelyik töltőállomásunkra, vagy látogasson el a honlapunkra” mondta Müller Zsolt.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése