TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Shrek és barátai az OMV-nél

414
(BTL.hu) Soha nem látott méretű Shrek nyereményjáték indul az OMV töltőállomásokon. A legújabb Shrek film címe, a “Shrek a vége, fuss el véle” egyben a magyarországi....OMV töltőállomások jelmondata is lesz május 27. és augusztus 19. között, amikor is a vásárlók részt vehetnek egy nem mindennapi akcióban. Több százezer azonnal megnyerhető ajándék, különleges Shrek poharak, online kaparós sorsjegy – ezek jellemzik az OMV nyereményjátékát. A DreamWorks stúdió egy külön félperces kisfilmet is készített az OMV számára.


Shrek rajongói hamarosan új filmben láthatják kedvencüket - nyáron lesz a zöld ogre legújabb kalandjainak magyarországi bemutatója. Azonban ezt megelőzően is megjelennek Shrek és barátai: május 27-én kezdődik és augusztus 19-ig tart az OMV nagyszabású nyereményjátéka, amelyben több százezer ajándékot nyerhetnek a vásárlók, ezen felül igen kedvezményesen juthatnak exkluzív Shrek poharakhoz. A játék kiterjed az online platformra is: az OMV weboldalának látogatói (www.omv.hu) online sorsjegyet igényelhetnek, és részt vehetnek egy játékos fotópályázaton is.


Müller Zsolt, az OMV ügyvezető igazgatója elmondta: „Az OMV az a töltőállomás-hálózat, ahol az emberek és az autók egyaránt feltöltődhetnek. A Shrek nyereményjáték minden idők egyik legnagyobb szabású akciója a töltőállomások piacán, amelyben rengeteg ajándéktárgy és a folyamatos nyerési lehetőség teszik még vonzóbbá az OMV töltőállomásokat.


A Magyarországon május 27-én kezdődő játékban a vásárlók sorsjegyet kapnak az OMV töltőállomásain elköltött minden 5000 Ft után, de sorsjegyekhez juthatnak egyes autómosási programok igénybevételével, továbbá más, aktuálisan meghirdetett termékek vásárlásakor. A sorsjegyekkel azonnal is lehet nyerni (ceruzabábot vagy Shrek MP3 lejátszót), és a vásárlók a sorsjegyeken található bélyegeket gyűjtőfüzetbe is tehetik – aki egy füzetben összegyűjtött 8 bélyeget, hozzájuthat egy Shrek pohárhoz, mindössze 100 Ft-ért. A teljes játékban több százezer ajándék szerezhető meg, a játék fődíja pedig egy négyszemélyes családi utazás az Egyesült Államokba.


Az akció további különlegessége, hogy online módon is részt vehetnek benne az OMV weboldalának látogatói: online kaparós sorsjeggyel próbálhatják ki szerencséjüket, és fényképeket küldhetnek a Shrek akcióval kapcsolatos fotópályázatra is.
A játék teljes játékszabályzata a www.omv.hu/shrek oldalon érhető el.


Olyan jó hangulatot fognak árasztani a töltőállomásaink, mint maguk a Shrek-filmek, amelyek 4. részét nyáron kezdik vetíteni a magyar mozik. Aki azonban mindenképpen találkozni szeretne Shrekkel, jöjjön el valamelyik töltőállomásunkra, vagy látogasson el a honlapunkra” mondta Müller Zsolt.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése