TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Másodszor is a kontinens legjobb fesztiválja a Sziget

A szervezők mégsem ülnek a babérjaikon, hanem folyamatosan változik, fejlődik, épül és szépül a „Szabadság Szigete".

Alakul a lángosozók 2015-ös toplistája

Augusztus 17-ig tart a Vénusz Lángos Voks verseny, amely során idén nyáron is bárki nevezheti és értékelheti kedvenc lángossütőjét.

Hogy hatnak a napsugarak a szexuális életünkre?

A Durex az „Irány a Paradicsom” című nyári kampányával igyekszik felpezsdíteni a vásárlók a szexuális életet.

Hat évvel ezelőtt indult a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére a magyarországi fürdőkben a „Strandok Éjszakája" elnevezésű rendezvény.
A fehér 50 árnyalata – egy évre elegendő terméket nyerhetnek a vállalkozó kedvűek.
Az O’Neill magyarországi forgalmazója a brand életérzéséhez tökéletesen passzoló unplugged koncerttel népszerűsíti a ruházati márkát.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Mit iszol legszívesebben?

Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...
Erotika Film Fesztivál, Prága, plakát.

Az élet - 1. rész

Elgondolkodtató igazság?

© 2000-2015 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése