TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Óriás ceruzatartó süni a bevásárlóközpontban

Az iskolások ceruzatartó sünijének 4 méteres óriásváltozatával költözött be az Ökumenikus Segélyszervezet az egyik budapesti bevásárlóközpontba.

A Szigeten tesztelte új szolgáltatását a Metro

Több mint 1000 féle terméket vásárolt közel 100 vendéglátóipari egység a Metro új szolgáltatásának segítségével.

Az egészségügyben dolgozók tudják legnehezebben kivenni szabadságukat

A magyarok átlagosan 11-12 napot vesznek ki a nyáron, ami az átlagos összes évi szabadságnak a 40 százalékát teszi ki.

A Hörmann Hungária 25 éves fennállása óta sokat jótékonykodik. Most a Magyar Élelmiszerbank Egyesületnek segített egy fejlesztésben.
Bejelentették az idei MTV Video Music Awards gála Michael Jackson Életmű-díj várományosát.
A szaktudásáról, valamint nyers, arrogáns stílusáról híres edzővel a Lipton készített reklámfilmeket.
Az ArvaliCom az ország első hibridkommunikációs ügynöksége, amelynek ügyvezetője Karvalics Attila évente elkészíti PR és marketing trendelőrejelzését. Lássuk, mire számít a szakember a tartalommarketing területén!
Breaking: a tartalommarketinget ledönti trónjáról a marketing automatizáció. Folytatjuk Karvalics Attila előrejelzésének közlését.
Karvalics Attila immáron harmadik éve foglalja össze azokat a trendeket, amelyek meghatározzák a marketing és kommunikáció irányait a következő évekre.

Mit iszol legszívesebben?

Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...
Erotika Film Fesztivál, Prága, plakát.

Az élet - 2. rész

Vajon igaza van-e Einsteinek?

© 2000-2016 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése