TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

New York-ban már debütált a KENZO x H&M kollekció

A New York-i Pier 36-ban debütált a KENZO x H&M kollekció egy különleges bemutatón, amelyet Jean-Paul Goude divatlegenda rendezett.

Tíz év után újra szinkronizál Haumann Péter

Haumann Péter, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes művész, rendező barátja kedvéért vállalta a szinkronszerepet.

Izgalmas programok nyerték el a Társadalmi Befektetések Díjait

A MAF díjkiosztóján az Ericsson, a K&H és a Tesco támogatási programjai nyerték el a MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatának fődíjait.

Ha összeszámolnánk, naponta hány A4-es papírra nyomtatott, üzenettel találkozunk, elképesztő számok jönnének ki.
Az úriemberek valódi ismérveiből adott ízelítőt három prémium férfimárka Budapest belvárosában.
A méltán híres skót whisky, a The Famous Grouse jelentős összeggel támogat egy önzetlen önkéntest.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Mit iszol legszívesebben?

Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...
Erotika Film Fesztivál, Prága, plakát.

Az élet - 1. rész

Elgondolkodtató igazság?

© 2000-2016 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése