TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új központot nyit a Telenor Budapesten

Budapestet választotta székhelyül a Telenor Common Operation, amely a Telenor leányvállalatainak nyújt hálózati és informatikai szolgáltatásokat.

Új marketing vezetők a Coca-Colánál

Megújult a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. felső vezetés, az új vezetők legfontosabb feladata a vállalat növekedési stratégiájának támogatása.

1,3 milliárdért korszerűsít a CPI

A következő két évben 1,3 milliárd forintot fordít meglévő ingatlanállománya korszerűsítésére a CPI Hungary.

Szeretünk mindent azonnal megkapni, elintézni, ezért örömteli, hogy a Posta új szolgáltatásai segítenek a nap 24 óráját ésszerűbben kihasználni.
Minden eddiginél nagyobb figyelem kísérte a faipari technikus tanulók vizsgamunkáinak most zárult kiállítását.
Hazánkban a munkavállalók fele válik be, a változó tesztpiaci trendek ismerete azonban segíthet a nagy és kis szervezeteknek is.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Mit iszol legszívesebben?

Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...
Erotika Film Fesztivál, Prága, plakát.

Az élet - 2. rész

Vajon igaza van-e Einsteinek?

© 2000-2015 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése