TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Újra olyan a dégi kastély kertje, mint festeticsék idejében

Óriási víztükör, sétautak, újjáépült hidak, látványos park. Másfél évnyi munka után megújult a Festetics-kastély történeti kertjében a Parktó és környezete.

A Disney Csatorna új logóval és arculattal debütál

A napi vizuális trendeknek megfelelő megújulás során világszerte változik a logó, a stílus és színösszeállítás.

Heineken Cities - fedezd fel Budapest titkait!

A kampány részeként a világ nagyvárosait, köztük Budapestet megjelenítő limitált kiadású palackokkal is készül a márka.

Mekkora sikere lehet manapság egy olyan akciófilmnek, amelyben nem képregényekből ismert szuperhősök szerepelnek?
Az Unicummal világhírnévre szert tevő részvénytársaság ismét egyedi innovációval jelentkezik a piacon, ez a Szénsavas Szikra.
Gabriella két étterme évente másfél millió vendéget szolgál ki, az üzletasszony idén el is nyerte a hálózat legrangosabb szakmai díját.
Lehetsz jó, de ha nincs mögötted egy jó csapat, akik veled egy irányba húzzák a hajót, akkor nagyon nehezen fogod elérni a céljaidat. A siker kulcsa, hogy odafigyelünk az emberekre, akikkel együtt dolgozunk.
Tehetséges zenészekkel dolgozni a legcsodálatosabb munka. Látni azt, hogy valakit megszeret a közönség és ebben neked is egy kicsit részed van, az fantasztikus érzés.
A social media egy divatos téma, nagyon sokan és sokat beszélnek róla, de még a kommunikátorok között is nagyon kevesen értik, hogy miről szól valójában. Az egyoldalú üzenetek sulykolása nem működik, a közösségi médiának a szórakoztatásról, gyönyörködtetésről kell szólnia.

Mit iszol legszívesebben?

Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...
Erotika Film Fesztivál, Prága, plakát.

Az élet - 2. rész

Vajon igaza van-e Einsteinek?

© 2000-2014 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése