TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Pöttyös rajongók visszahozhatnak egy korábbi ízt

Egyedülálló módon a Pöttyös közösség kezébe adják azt a döntést, hogy az elmúlt évek népszerű Túró Rudi ízei közül, melyik kerüljön vissza ősszel a boltok polcaira.

A Lego Ninjago film főhőse elszabadult Budapesten

Nemsokára itt a film premierje, de a történet főhősének, Lloydnak még maradt egy kis ideje a nagy napig, hogy beugorjon Magyarországra.

Idén tizenhét műhely nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt

Az október 6–15-ig tartó Design Hét Budapest rendezvénysorozat egyik legkedveltebb programpontja a Nyitott Stúdiók bemutatója.

Eddig több, mint 10 000 gyerekkel szerettették meg a programozást, már hét országban, saját oktatási platformmal tanít a Logiscool.
Több százan álltak össze, hogy a Vívás Világnapján egy néhány perces szabadvívással népszerűsítsék a magyar sikersportágat.
A SPAR Magyarország tavasszal átadott érdi bevásárlóközpontja mellett a vállalat jóvoltából nyitotta meg kapuit az Érdi Közösségi- és Rendezvényh
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Milyen értéket képvisel az Ön számára egy fénykép?

ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése